fbpx

Laatste dag om je in te schrijven voor de bekerclash op Lierse Kempenzonen

Racing speelt op zaterdag 24 september om 20 uur zijn volgende bekermatch. Dat gebeurt op het Lisp van Lierse Kempenzonen.

Voor deze wedstrijd is een bus-combi-regeling van kracht. Dat wil zeggen dat iedereen met de bus naar Lier moet en op voorhand ook een ticket moet kopen.

Tickets kosten 10 euro. Wie nog geen 21 jaar is, betaalt 5 euro voor een ticket. Tickets kun je in Lier op matchdag dus niet kopen. Ook de loketten voor de Lierse-fans zullen dicht blijven.

De inschrijvingen voor de bus lopen via 3 organisaties:
– supportersclub Mechelen-Noord in het chalet
– supportersclub Adegem in café Citadel
– de Racing Business Club op OVK

Concreet:
– meerijden met sup-club Mechelen-Noord: je kan je inschrijven in het chalet, bij Jurgen en Niels. In het weekend is het chalet open van ’s ochtends; op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 17u. De busrit kost 10 euro voor leden en 15 euro voor niet-leden. Als je lid wil worden van Mechelen-Noord betaal je 24 euro.

– supportersclub Adegem: je kan je inschrijven met een mailtje naar dedecker.marleen@gmail.com of een telefoontje naar Marleen op 0479/83.00.37. De busrit via Adegem kost 10 euro.

– de Racing Business Club: je kan je inschrijven met een mailtje naar rbc@racingmechelen.be, online op dit formulier (klik hier) of telefonisch bij Catherine Boeykens (0475/98.88.46) of Sheila Schuermans (0476/70.69.74). De busrit via de RBC kost 10 euro.

Bij de inschrijving moet je volgende gegevens doorgeven: jouw naam, voornaam en rijksregisternummer.

Let op: de deadline van de inschrijving is vandaag. Je moet ten laatste op woensdag 21 september om 16u ingeschreven zijn, want dan geven we alle namen door aan Lierse Kempenzonen.

Er zijn enkele extra veiligheidsmaatregelen van kracht. Zo moet je bij jouw inschrijving voor de bus ook meteen jouw ticket voor de match betalen. Dat ticket krijg je wel nog niet meteen mee, je krijgt het pas op het moment dat je op 24 september op de bus naar Lier stapt. Per bus zal één verantwoordelijke aangewezen worden die de tickets afgeeft aan de supporters.

Alle Racing-bussen moeten op 24 september om 19u verzamelen aan het kruispunt N108 (Oude Liersebaan) – Itterbeek in Duffel. Van daaruit zal de politie de bussen begeleiden naar het Lisp.

Lees ook:
schrijf je al in voor het diner bij Racing-Cappellen