KRC Mechelen-KVK Wellen 1-2

Na de 1-4 uitwinst op Houtvenne moest Racing zaterdagavond aan de bak tegen KVK Wellen, dat in de middenmoot staat geklasseerd.

Reeds na 6′ kwamen de bezoekers op voorsprong: Van Bulck kwam te ver uit doel gelopen waarop Cheprassov hem wist te omspelen. Rond de 12’ was er een kansje voor Racing via Luckermans, zijn schot belandde echter recht in de armen van doelman Rausin. In de 21’ vloog een poging van Janssens maar net over het Wellense doel en een aantal minuten later spatte een schot van wederom Janssens op de doellat uiteen.

Na de pauze was er een schot van Luckermans, doelman Rausin pakte. We waren 62′ ver wanneer Dondo uiteindelijk de gelijkmaker kon scoren. In de 76’ vloog een vrije trap van Hens maar net over het Wellense doel. Met nog een kleine 5′ op de klok moest Wellen met zijn tienen verder toen Smeets zijn tweede gele kaart kreeg. In de blessuretijd konden de bezoekers via Degeling, en dit tegen de gang van het spel in, nog tegenscoren. Zo verloor Racing onverdiend deze confrontatie nadat het een groot gedeelte van deze wedstrijd domineerde.

Volgende week zondagnamiddag wacht de volgende opdracht op het veld van Betekom.