KRC Mechelen-KVC Houtvenne 0-2

Racing moest zaterdagavond proberen om de punten thuis te houden tegen de derde geklasseerde, KVC Houtvenne.

Na amper 7′ spelen belandde een vrije trap van Van Delm tegen de lat. Nadien trok Racing het initiatief naar zich toe maar scoren lukte maar niet. Iets na het halfuur trapte Janssens de bal net naast het bezoekende doel. We bereikten uiteindelijk de rust met een brilscore, Racing was gedurende de eerste helft de betere ploeg geweest en had ook enkele kansjes gekregen.

Vlak na de herneming kende Racing opnieuw pech, een schot van Hens trof alweer op de lat. De groen-witten probeerden wel om de Houtvenne defensie te ontwrichten maar dit lukte maar niet. Vlak voor het eindsignaal kreeg de thuisploeg het deksel op de neus, bij een uitval van de bezoekers werd het 0-1 en een paar minuten later zelfs 0-2.

Volgend weekend is er geen competitievoetbal in onze reeks, nadien volgt de uitwedstrijd op zondagnamiddag op KVK Wellen.