Koop nu online uw ticket voor Racing-Lille!

Zaterdagavond speelt Racing thuis in de 2e ronde van de beker van België tegen Lille.

Voor deze wedstrijd mag de club maximaal 400 toeschouwers verwelkomen.

Net zoals tegen Heist en Kalken zal Racing er alles aan doen om de match zo veilig mogelijk te laten verlopen, met alle respect voor de coronamaatregelen.

Vanaf nu kunt u op deze website een ticket voor de match kopen: 1 ticket per persoon. We bieden enkel plaatsen in de zittribune aan: overal betaalt u 10 euro.

Op deze module (http://bit.ly/krcm-Lille) geeft u aan dat u 1 ticket wil kopen en u kiest ook het vak waarin u wil zitten. Daarna drukt u onderaan op de blauwe balk “bestellen”.

Daarna vult u uw naam, voornaam, mailadres, adres, telefoonnummer en geboortedatum in. Vink “Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden” aan en volg de verdere stappen.

Zodra u de bestelling betaald en voltooid heeft, zult u een mailtje krijgen met daarin de bevestiging dat alles goed verlopen is, met een PDF-bestand erin. Dat PDF-bestand print u en biedt u zaterdagavond aan de inkom aan. Dit is uw ticket.

Wie niet wil printen, kan zich aanbieden met zijn smartphone en de QR-code laten scannen die ook in die mail zit.

Klik op deze link en koop nu uw ticket online!

Ter info:
– de “sfeermakers” kopen best een ticket voor zijtribune F
– de match is zaterdag om 20u
– er zal geen livestream zijn voor deze wedstrijd

Donderdagavond vanaf 19.30u zal er een beperkte voorverkoop van 50 tickets plaatsvinden op Racing, in het chalet. Beperkt, omdat we de aankoop van online-tickets aanmoedigen en mensen niet onnodig naar buiten willen jagen. Die 50 tickets zullen te koop worden aangeboden voor vak C (ingang beneden aan de Racing Business Club).