Koop nu online uw ticket voor Racing-La Louvière Centre!

De kaartjesverkoop voor de match tussen Racing en La Louvière Centre is opgestart.

Racing neemt het vrijdagavond om 20u30 thuis op tegen een andere groen-witte club: La Louvière Centre uit 1e amateur.

Het belooft een taaie brok te worden, dus onze supporters zouden wel eens het verschil kunnen maken. Daarom roepen we iedereen op om op tijd een ticket te kopen voor deze wedstrijd.

Als u op deze link klikt, kunt u 1 ticket per persoon kopen: 10 euro per stuk. Per persoon hebben we deze gegevens nodig: voornaam, naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Koop dus geen 2 tickets op dezelfde naam, want dan zult u niet binnengelaten worden in het stadion.

Kies het vak waarin u wil zitten en volg de instructies op het scherm. Het is een gemakkelijke en snelle manier om uw ticket te kopen.

Klik op deze link om uw ticket nu te kopen: krcm-urllc-crokycup.eventsquare.co

Ter info:

1- de 400 tickets zijn ALLEEN te koop voor supporters van Racing Mechelen. Er zijn door de coronabeperkingen en het risicogehalte van deze wedstrijd geen supporters van La Louvière Centre toegelaten in deze bekerwedstrijd.

2- woensdag- en donderdagavond avond verkopen we voor wie online niet wil/kan kopen in het Racing-chalet nog 50 tickets uit vak C: woensdag van 19u tot 21u en donderdag van 18u tot 21u30.