Koop een business-abonnement op Racing: “In de lift”

Ook nu verkoopt Racing Mechelen weer business-abonnementen. Een must voor wie groen-wit een warm hart toedraagt, wil netwerken en/of gewoon een gezellige avond wil beleven.

Een business-abonnement kost 499 euro. Voor die prijs krijgt u een mooie zitplaats en bent u lid van de RBC.

“Het pakket bestaat uit een seizoenskaart voor een zitje in het centrale gedeelte van de middentribune, met perfect zicht op het speelveld, en lidmaatschap van de Racing Business Club”, zegt Adriano Currenti, de trekker van onze commerciële cel.

“Omdat de meeste mensen die in de business-seats plaatsnemen ook graag in de Lounge 24 iets komen drinken is het RBC-lidmaatschap eraan gekoppeld. Dit jaar zullen we er trouwens strikter op toekijken dat de toegang tot de Lounge 24 voorbehouden is voor de leden van de RBC, de sponsors en hun genodigden.”

“Om lid te worden van de Racing Business Club betaal je 250 euro komend seizoen. Dat lidmaatschap kun je combineren met eender welk abonnement op Racing. Dus zowel met een staanplaats van 100 (voor 1 augustus) of 120 (na 1 augustus) euro, een zijtribune van 150 euro of een middentribune van 180 euro.”

“Einde nog niet bereikt”

De business-seats vlogen vorig jaar als zoete broodjes de deur uit. “Klopt, het was een groot succes. Vorig jaar zaten de business-seats veel voller dan het jaar ervoor, omdat we ook heel wat nieuwe sponsors hebben kunnen aantrekken.”

“Dit had te maken met de ambities van Racing om te groeien, het werk dat de commerciële en de communicatiecel hebben verricht, en uiteraard ook met het netwerk van voorzitter François De Keersmaecker en bestuurder/hoofdsponsor Michel Vanstallen. Aan de verkoop van het aantal business-seats voelde je heel hard dat onze club in de lift zit en dat het einde nog niet bereikt is.”

“Business en Racing gaan weer hand in hand”

Racing organiseerde begin maart zijn eerste business-evenement, met enkele gastsprekers. Ook die avond was een schot in de roos.

“Business en Racing gaan sinds kort weer hand in hand”, zegt Adriano Currenti. “In het Mechelse gaat het intussen rond dat de business-club van Racing heropleeft.”

“De bedrijven die ons sponsoren, trekken op zich weer andere ondernemers aan die graag op Racing komen. Want het was het afgelopen jaar op Racing heel fijn door de vele overwinningen en de gezellige sfeer.”

“Ook mensen die van nature geen die-hard Racingers zijn, soms zelfs KV-supporters, voelen zich hier heel welkom door de zeer persoonlijke sfeer die er op Racing hangt. En daarbij mag je uiteraard ook de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van onze diner-formules niet vergeten. Ons restaurant beleeft ook een serieuze boost.”

Koop een business-seats-abonnement op Racing: klik hier!

Interesse om Racing te sponsoren? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar Adriano Currenti: adriano.currenti@racingmechelen.be. Adriano overloopt met u graag de beschikbare formules.