“House of Drinks” sponsort de matchbal tegen Turnhout

Elke thuismatch wordt vergezeld door een gesponsorde matchbal. In de eerste wedstrijd na de lange winterstop is dat niet anders.

Zo sponsort House of Drinks de matchbal tegen Turnhout.

House of Drinks importeert en verdeelt kwaliteitsdrank in België/Europa. De verkoop verloopt via drankengroothandels en een eigen webshop.

Een romantisch etentje thuis? Een barbecue met familie en/of vrienden? Wie daarbij een lekker artisanaal biertje, een fantastisch glas wijn of een uitstekende tequila wil drinken, is hij House of Drinks aan het juiste adres.

Maar hoe kiest u de juiste drank uit het enorme aanbod? House of Drinks helpt u met de geschikte drank voor elke gelegenheid.

“Wij streven geen blinde alcoholconsumptie na, maar promoten kwaliteitsdranken waar een verhaal achter zit”, zegt Adriano Currenti van House of Drinks.

“Alle dranken die we importeren worden gemaakt door lokale producenten die ergens ter wereld een stukje van hun ziel in hun likeur of wijn leggen. Soms pas recent door een “coup de coeur”, soms zijn ze al generaties lang verbonden met hun “terroir”.”

“Zonder uitzondering gaat het streven naar winst hand in hand met respect voor de natuur en de grond waarvan ze leven. We kiezen dan ook bewust voor partnerships met kleine producenten die op een ecologisch verantwoorde manier werken en kwalitatieve, artisanale dranken produceren.”

House of Drinks heeft een mooie en overzichtelijke webshop:
Winkel – House Of Drinks

House of Drinks is al een tijdje sponsor van Racing Mechelen.

Dus, Racinger: als jij een wijntje of een ander lekker drankje wil kopen, bijvoorbeeld voor Valentijn op 14 februari, aarzel dan niet en neem een kijkje bij House of Drinks.

Lees ook:
voorbeschouwing op Racing-Turnhout met coach Dave De Herdt
koop hier online een ticket tot zaterdag 29/1 14 uur (want de loketten moeten dicht blijven)