“Het was pompen of verzuipen”

Zondagnamiddag trad Racing met een aantal beloften aan op het veld van KSV Oud-Turnhout.

Voor Himanisch Beynaerts en Arno Robert was het een terugkeer, want beiden hadden al in de voorbereiding mogen opdraven in het eerste elftal.

Walid Tazani stond een paar weken geleden als bankzitter op het wedstrijdblad. Voor Karel Vermeulen en Tim Lambrechts was het écht de allereerste keer.

Na afloop blikten we met hen terug op deze bekerpartij.

Tim
“Ik blik zeker tevreden terug, temeer omdat het de eerste keer was dat ik in de basis mocht staan. Het was heel spannend.”

“Het werd een moeilijke en zware match door de staat van het veld. Naarmate de wedstrijd vorderde werd het er alleen maar erger op en naar het einde toe was het veld praktisch helemaal omgeploegd. Op het einde was het pompen of verzuipen.”

“Gedurende de eerste helft hadden we minder de tweede bal, de tweede helft zaten we veel korter op de bal en hadden we telkens wel die tweede bal. De tweede helft waren we zeker sterker.”

Himanisch (Hima)
“Ik ben niet zo tevreden van mijn prestatie. Het veld lag er heel zwaar bij, waardoor ik veel ben uitgegleden en meermaals op de grond lag. Ik probeerde om er alsnog het beste van te maken en heb op inzet gespeeld.”

“We zijn minder agressief gestart en lieten over ons lopen. In de tweede helft hebben we ons herpakt, dankzij de peptalk van de coach.”

Walid
“Het was een moeilijke wedstrijd, mede door de staat van het veld. Ik ben veel uitgegleden en gevallen.“

“De eerste helft was niet goed, maar in de tweede helft hebben we ons kunnen herpakken en toonden we de juiste mentaliteit. We konden de aansluitingstreffer scoren, maar kenden geen geluk bij de afwerking, waardoor de gelijkmaker er jammer genoeg niet kwam.”

Karel
“Ik heb jammer genoeg een fout gemaakt, waardoor de thuisploeg kon scoren. Voor de rest kan ik best tevreden terugblikken op deze partij.“

“De staat van het terrein maakte het moeilijk om te combineren.”

“Onze tweede helft was merkelijk beter, spijtig genoeg waren de twee doelpunten die Oud-Turnhout in de eerste helft scoorde doorslaggevend voor het eindresultaat van deze wedstrijd.”

Arno
“De staat van het veld maakte het zeer moeilijk om deftig te combineren. Na een tijdje begon het ook fysiek zwaar door te wegen.“

“Spijtig dat we in de betere tweede helft de scheve situatie niet meer konden rechtzetten.“

Ondanks de mindere eerste helft en de nederlaag kon de coach tevreden terugblikken op de prestatie en de inzet van onze jongens.


Ruimte voor externe advertenties: