Eyeson: “Jammer dat we de gelijkmaker niet konden scoren”

Kevin Eyeson was één van de twee kernspelers die Dave De Herdt na de rust inbracht in de bekerpartij op Oud-Turnhout.

Ondanks het gegeven dat hij de avond voordien nog 82 minuten had gespeeld in de match tegen Sint-Dimpna leverde Kevin een aardige tweede helft af en lukte het hem bovendien nog om de aansluitingstreffer te scoren.

Kevin, je scoorde vandaag je eerste officiële doelpunt voor Racing?
“Ja, dat klopt (lacht), het was mijn eerste officiële doelpunt voor Racing en dit op voorzet van Lars Geysels.”

Het werd deze namiddag een echte veldslag en dit op een zwaar en drassig veld.
“Inderdaad. Ik had bovendien nog wat last van zware benen door de match van gisterenavond en dat maakte het er uiteraard niet makkelijker op.”

“We hadden erop gerekend dat de jongens die aan de wedstrijd begonnen op scherp zouden staan. Jammer genoeg kwamen we door omstandigheden 2-0 achter en dan besliste de coach om mij – samen met Doncos – in het veld te gooien, in de hoop een kentering te kunnen verwezenlijken in de tweede helft. Dat lukte vrij aardig, maar het is natuurlijk jammer dat we uiteindelijk de gelijkmaker niet konden scoren.”

“Racing verloor deze wedstrijd in de eerste helft. We zijn gestart met een aantal jongens van de beloften. Voor hen was dit wat overweldigend. We kunnen hen zeker niets verwijten, integendeel: ze toonden heel wat gretigheid. Het was natuurlijk wel zuur dat hun werklust niet werd beloond.”

 

Ruimte voor externe advertenties: