fbpx

Heel belangrijk: welke deur moet je nemen tijdens Racing-Kalken?

Zondagnamiddag om 16u speelt Racing in de eerste ronde van de Beker van België thuis tegen HO Kalken.

Voor deze wedstrijd zijn hoogstens 200 toeschouwers toegelaten: 180 van Racing en 20 van Kalken. Daarnaast mag elke club een bestuursdelegatie van maximaal 15 leden afvaardigen.

Net zoals in de oefenwedstrijd tegen Heist van afgelopen woensdag zal de club de geldende coronamaatregelen strikt (laten) opvolgen.

We vragen ook aan de aanwezige supporters om alle regels toe te passen. De club wil de fans die er woensdag waren trouwens bedanken voor hun uitstekende gedrag.

Stewards en bestuursleden zullen ook zondag ter beschikking staan om u naar uw plaats te helpen in de zittribune.

In- en uitgang

U betreedt de zittribune niet via de zijkant, maar via de deuren beneden aan de kant van de jeugdvelden.

Als u de zittribune verlaat, is dat wél via de zijkanten.

De regels voor Racing – Kalken:

– alle toeschouwers nemen plaats in de zittribune, in bubbels van 1 of 2 (u kiest zelf naast wie u zit)

– uw ticket is genummerd én bevat ook een letter: het nummer verwijst naar het zitje en de letter naar het vak.

Heeft u bijvoorbeeld het kaartje F606, dan neemt u de deur van zijtribune F en gaat u zitten op zitje 606. Heeft u kaartje D404, dan neemt u dezelfde deur om naar boven te gaan en gaat u zitten op zitje 404.

Vakken D en F betreedt u door de eerste deur die u tegenkomt om naar de zittribune te gaan, vlak naast het chalet.

Dit is de deur voor de vakken D en F:


Kaartjes met een C via de andere deur

Heeft u kaartje C202, dan neemt u de deur van middentribune C en gaat u zitten op zitje 202.

Tickets met de letter E zijn niet verkocht.

Vak C betreedt u door de tweede deur die toegang geeft tot de zittribune, dus de deur naast de ingang naar het secretariaat en de spelerszone.

Dit is de deur voor vak C:


Andere regels:

– tussen de bubbels wordt een afstand van 1,5 meter (= 3 lege zitjes) en boven/onder een lege rij gehandhaafd.

– iedereen draagt bij het binnenkomen van het stadion een mondmasker. Het mondmasker mag alleen afgezet worden op het moment dat u op uw zitje plaatsneemt.

– tijdens de wedstrijd is geen circulatie van mensen toegelaten. U mag uw plaats alleen verlaten om naar de wc te gaan.

De vrouwen gebruiken de wc’s IN het chalet. Daar mogen tegen Kalken 2 vrouwen tegelijkertijd binnen: 1 in het vrouwengedeelte en 1 in het mannengedeelte.

De mannen gebruiken de wc’s NAAST het chalet, waar de urinoirs aan de muur hangen. Daar is geen wasbakje, maar zal wel handgel staan om uw handen te ontsmetten.

– tijdens de wedstrijd kunt u in de zittribune drank kopen (plat en bruisend water, cola en bier). Er zullen mensen rondlopen met drankplateaus en drankrugzakken waaruit ter plaatse pintjes getapt kunnen worden. U betaalt met jetons en legt die jetons op het plateau als u uw drank gekregen heeft.

– u kunt na de match ook iets drinken in het chalet, maar u mag alleen gaan zitten aan de tafels die daar staan. U mag niet aan de toog bestellen. Iemand zal uw bestelling komen opnemen en uw drank zo snel mogelijk aan uw tafel komen brengen.

– er is geen enkel fysiek contact toegelaten tussen toeschouwers: geen handshakes, geen kussen, geen omhelzingen… + houd 1,5 meter afstand van elkaar.

– volg de stickers op de grond en aan de muren die aangeven hoe u zich moet bewegen. Er is overal 1-richtingsverkeer. Kruisverkeer is absoluut verboden.

– wie geen ticket heeft voor de match wordt uitdrukkelijk gevraagd om niet naar het stadion af te zakken. Samenscholingen aan/buiten het stadion zijn sowieso verboden en strafbaar.

U kunt de match live met beeld bekijken in onze livestream op Facebook, mét commentaar van Bart Pepermans.