François De Keersmaecker verkoopt vanochtend de laatste tickets voor Racing vs Lyra-Lierse

Vanavond neemt Racing het in eigen huis op tegen Lyra-Lierse. Het is een (risico)match die met gesloten loketten gespeeld moet worden.

Voor Lyra-Lierse staat er nog heel wat op het spel dit seizoen. De Lierenaren staan op kop in de 3e periode en kunnen de promotie ook nog vieren met een goede positie in het klassement.

Hades Hasselt staat op kop, maar heeft geen licentie aangevraagd voor 1e nationale. Cappellen (2e met 57 ptn), Bilzen (3e met 56 ptn) en Lyra-Lierse (4e met 55 ptn) lijken de belangrijkste kandidaten om de rechtstreekse promotie naar 1e nationale te bemachtigen.

Lyra-Lierse kan zich in Mechelen dus geen misstap permitteren. De supporters van Lyra-Lierse hebben de match op Racing al enkele weken met rood aangestipt in hun agenda. Er zijn zo’n 200 tickets verkocht aan hun kant.

Aangezien Racingers zich niet laten kennen, rekenen we aan de thuiskant ook op een mooie opkomst, in onze voorlaatste thuismatch van het seizoen.

Supporters van Racing kunnen hun kaartje(s) online kopen in onze digitale ticketshop (klik hier).

Bij aankoop van een ticket moet je jouw naam, voornaam, mailadres en rijksregisternummer opgeven.

Opgelet: kinderen tot 16 jaar mogen gratis binnen, maar moeten ook een ticket tonen bij het binnengaan. Dat ticket kun je online aanvragen of fysiek krijgen in de voorverkoop in het chalet.

Vandaag, zaterdag 29/4, kun je in het chalet ook nog tickets kopen, tussen 10u en 12u. Dan zal niemand minder dan onze voorzitter François De Keersmaecker de tickets verkopen. Als dat geen extra stimulans is om te komen!

De fysieke ticketverkoop wordt zaterdag dus om 12u afgesloten. Dat geldt ook voor de online-ticketverkoop.

’s Avonds mogen we dus geen tickets verkopen aan de loketten.

De poorten voor Racing vs Lyra-Lierse openen zaterdagavond om 18u30.

Lees ook:
de vooruitblik op de wedstrijd met coach Greg Vanderidt