fbpx

Footline wordt een Silver Sponsor van Racing Mechelen

Footline heeft zijn sponsorschap bij Racing verhoogd. Het bedrijf in voetbalartikelen wordt een van onze Silver Sponsors.

Vorige week kondigden we al aan dat Footline zijn samenwerking met de club had verlengd, maar intussen heeft het beslist om zijn pakket bij Racing zelfs nog gevoelig te vergroten.

Footline wordt nu een van onze Silver Sponsors.

“Footline ontstond in 2012 uit een grenzeloze passie voor voetbal op een perfecte grasmat”, zegt Marc Tratsaert, die Footline leidt.

“Wat begon met verf voor de belijning van voetbalvelden groeide uit tot een totaalaanbod voor voetbalclubs.”

“Footline is een one-stop-shop voor de volledige uitrusting van elke voetbalclub, van amateur tot prof. Select-ballen, voetbaldoelen, netten, trainingsmateriaal, beregening, dug-outs tot zelfs verzorgingsproducten: je vindt het allemaal in onze webshop.”

“Dankzij onze snelle, persoonlijke service en een sterke prijs-kwaliteitsverhouding kunnen we talloze voetbalclubs en sportdiensten in België tot onze tevreden klanten rekenen.”

“Wij ondersteunen ook de greenkeepers en vele vrijwilligers met het juiste materiaal, door onze jarenlange ervaring op het voetbalveld.”

Footline beschikt over 5 medewerkers die altijd paraat staan met professioneel advies. “Wij kunnen voor alles zorgen, alleen het scoren laten wij aan de voetballers over.”

Nuttige link:
bezoek de website van Footline
– contacteer Footline met een mailtje: info@footline.be