Fiets je graag? Sluit je aan bij Racing Cycling Club Mechelen

Er is niet alleen RCM, ook RCCM is een begrip in Mechelen. RCCM is de Racing Cycling Club Mechelen, een wielerclub met Racing-roots.

Tien jaar geleden hielden Wouter Huyghe, Didier Naert en Kenneth De Winter, Racingers in hart en nieren, wielerclub RCCM boven de doopvont.

Een decennium en menige kilometers later gaf Wouter de fakkel door aan Hans De Canck om “den RCCM” de komende jaren, samen met Didier, Kenneth en de andere vaste kern van fietsers, verder te laten groeien.

Intussen zijn de zwart-groen-witte wieleroutfits van RCCM een bekend gezicht geworden op menig Mechels jaagpad. Je ziet ze zelfs op mountainbike en dua- en triatlonwedstrijden!

Het loopt dus lekker, maar toch zoekt RCCM nieuw volk! Want hoe meer RCCM’ers, hoe meer fietsvreugde, onder het motto: waar een wiel is, is een weg!

De RCCM staat open voor de geoefende wielerliefhebber, man of vrouw, van 18 tot 68 jaar.

Als u zin hebt om elke zondag met ons een leuk tochtje van om en bij de 80 kilometer te maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het vertrek elke zondag is om 9u stipt aan café Den Biechtstoel in Battel, waar wij ook proberen te landen vóór de kroketten (= ongeveer 12u).

Heb je interesse om lid te worden, een “wieler-tenueke” te kopen of gewoon de mooiste wielerclub van het land te volgen, contacteer ons dan. We lopen rond op voetbalclub Racing Mechelen, maar we hebben ook een eigen Facebook-pagina: tik “RCCM” en je komt bij ons terecht.

De shirts van RCCM:
Ruimte voor externe advertenties: