DJ Fixi komt Racing-Jong KV opvrolijken, de matchbal-veiling + wat is er te eten?

Zondag speelt Racing de derby tegen Jong KV Mechelen. Net zoals vorig jaar zal de wedstrijd gepaard gaan met de nodige animatie.

Omdat KV Mechelen geen bussen inlegt, zullen er geen supporters van KV Mechelen in het Racing-stadion aanwezig mogen zijn.

Een tegenvaller voor de beleving, maar aan Racing-kant gaan we er sowieso weer een feestje van maken.

De poorten van OVK openen anderhalfuur voor de aftrap, dus om 13u, en vanaf dan zal er buiten aan het chalet muziek weerklinken. DJ Fixi zal voor en na de match én tijdens de rust de ambiance verzorgen met opzwepende ritmes.

DJ Fixi is de resident-dj in de “bij de Noenkel”-bar in Boom en voor het Chapolino-merk. Hij draait ook in café Tabac in Boom. Wie al eens een wedstrijd van basketbalclub Willebroek bijgewoond heeft, heeft DJ Fixi daar ongetwijfeld ook al aan het werk gezien.

Lees verder onder de foto van DJ Fixi.

Eten en drinken

Verder zal er buiten een groot eetkraam staan van “de Stokke” (bekend van onder meer zijn lekkere hamburgers) en kan iedereen zowel binnen als buiten drinken kopen.

We installeren een buitentoog met een basis-aanbod (Jupiler, Cola, Cola Zero + plat en bruiswater). Je kunt buiten (+ binnen in het chalet) zowel met je Racing-betaalkaart als met je gewone bankkaart betalen.

Ticket kopen

Op matchdag moeten de loketten gesloten blijven. Online kun je jouw ticket kopen door op deze link te klikken.

Zaterdag om 18u moeten we de online-verkoop afsluiten.

Woensdag, donderdag en vrijdag kun je in het chalet een ticket gaan kopen, telkens tussen 18u en 20u.

Opgelet: per ticket hebben we een naam, voornaam én rijksregisternummer nodig. Elk ticket staat op naam. Eén persoon kan dus geen meerdere tickets op zijn/haar eigen naam kopen.

Matchbal

De matchbal voor Racing-Jong KV zal per opbod op onze Facebook-account verkocht worden.

Er is al een startbod van 700 euro binnengekomen, van het bedrijf “UwPayroll” (klik hier voor de website van UwPayroll).

De veiling begint woensdag om 20u en eindigt donderdag om 20u. Opbieden kan met telkens minstens 50 euro.

Abonnementen

Er zijn nog Racing-fans die hun abonnement moeten afhalen. Dit kan woensdag, donderdag en vrijdag, telkens van 18u tot 20u, in het chalet tijdens de fysieke ticketverkoop voor de derby.