Deze week 4e zomerbar, abo-verkoop/afhaling én eerste training van de A-kern

Donderdagavond vindt op Racing de 4e zomerbar van juli plaats. Een dag later houdt onze A-kern zijn eerste (open) traning in het Oscar Vankesbeeckstadion.

Tijdens  beide evenementen kunt u uw abonnement afhalen of kopen. De club zal (uiteraard) de corona-maatregelen die opgelegd worden door de overheid strikt naleven. En we verwachten van de aanwezigen op Racing hetzelfde.

De zomerbar gaat donderdagavond van start om 18u. Om 20u is er een optreden van Checkpoint Charlie. De bekende coverband kent u ongetwijfeld van zijn geweldige optredens van de voorbije jaren op Oscarpelouza!

Tijdens de zomerbar kunnen supporters voor het eerst een abonnement op Racing kopen of een al betaald abonnement afhalen, op  een apart abonnementen-standje.

Wie zijn abonnement afhaalt, moet een bewijsje van betaling afgeven aan het standje. Wie een abonnement koopt, moet dat met een bankkaart doen. Het gebruik van cash geld wordt immers sterk afgeraden in deze coronatijden.

Eerste training, met mondmasker!

Vrijdagavond trapt onze A-kern het nieuwe seizoen op gang met een open training in het Vankesbeeckstadion. De training begint om 19u. Het stadion opent om 17.30u, de zittribune om 18.15u.

Supporters die willen komen kijken, moeten verplicht plaatsnemen in de zittribune én moeten een mondmasker dragen. Neem uw eigen mondmasker mee. De club heeft een nieuwe bestelling van mondmaskers gedaan, maar wacht nog op de levering. Er zal wellicht voorlopig maar een beperkte voorraad te koop kunnen worden aangeboden.

Er mogen tijdens de training (gratis toegang) geen drankjes genuttigd worden in de tribune. Er wordt alleen drank geschonken en gedronken aan het chalet, waar buiten tafels en stoelen staan. Er mag alleen zittend geconsumeerd worden.

Ook tijdens de eerste training kunt u uw abonnement afhalen of kopen. Ook dan een bewijsje van betaling meenemen of met uw bankkaart betalen!

De algemene regels tijdens de evenementen op OVK:
– drankjes nuttigen aan tafel, buiten aan het chalet
– rondlopen zoveel mogelijk beperken
– max 400 personen/evenement
– respecteer de sociale afstand
– gebruik uw gezond verstand!