De Racing-sprokkels: Heyvaert, Ventôse, De Paepe en de beloften

In dit artikel bundelen we enkele korte berichtjes over Racing en zijn teams.

Goed nieuws is er alvast uit de ziekenboeg van de A-kern, want Dries Ventôse en Jens De Paepe zijn dinsdagavond opnieuw op OVK gesignaleerd.

Dries viel eind september uit met een verrekking in zijn hamstring. Na twee weken inactiviteit heeft onze aanvaller het loopwerk dinsdagavond kunnen hervatten.

Ook Jens De Paepe loopt weer. De centrale verdediger is vorige maand geopereerd aan zijn linkerachillespees. Het herstel verloopt naar wens. Over enkele weken hoopt Jens zijn terugkeer te vieren in de competitie.

Jens Heyvaert is dan weer één wedstrijd geschorst voor zijn rode kaart tegen Nijlen. De middenvelder mist daardoor de uitwedstrijd op 23 oktober tegen De Kempen.

Sterke prestatie van onze beloften

Onze beloften hebben afgelopen weekend een mooie overwinning geboekt. Lyra-Lierse ging met 2-1 voor de bijl. Het is al de 3e overwinning voor onze reserven.

Racing kwam na een ongelukkig balverlies 0-1 achter, maar dankzij 2 doelpunten van Ambrosio kantelde de wedstrijd nog voor de rust.

In de tweede helft ging de match gelijk op, met kansen aan de twee kanten. Gescoord werd er niet meer, zodat Racing met 2-1 won.

Onze beloften staan gedeeld 5e in het klassement, op 4 punten van leider Cappellen, dat wel 1 match meer speelde dan Racing.