fbpx

De Football Kick-Off, het nationale G-voetbalfeest ism Racing

Op zondag 5 september organiseren de KBVB, de Pro League, Voetbal Vlaanderen, ACFF, de stad Mechelen – samen met Racing en KV Mechelen – op De Nekker de elfde editie van de Football Kick-Off. Dat is hét nationale G-voetbaltoernooi voor mensen met een mentale en/of fysieke beperking.

Samen met verschillende elite scheidsrechters en coaches van profclubs wordt op 5 september in Mechelen het nieuwe G-voetbalseizoen afgetrapt.

Naast dit voetbaltornooi kunnen jong en oud zich 100% amuseren dankzij leuke randanimatie en muziek.

Om van de Football Kick-Off opnieuw een succes te maken, zijn er vele helpende handen nodig. Daarom vraagt de organisatie of je eventueel geïnteresseerd bent om als vrijwilliger te helpen tijdens dit evenement?

Er worden zowel parkeerwachters, terreinverantwoordelijken als mensen die willen helpen met het maken en uitdelen van lunchpakketten of het onthaal van de ploegen gezocht. Ook opdieners en afruimers voor de receptie zijn zeer waardevol.

Als je graag wil helpen als vrijwilliger, kan je jezelf inschrijven via het online registratieformulier.

Na de Football Kick-Off wordt er voor alle vrijwilligers een BBQ georganiseerd om het evenement op een fijne manier af te sluiten.

De Football Kick-Off kadert binnen het actieplan tegen discriminatie en racisme van de KBVB, genaamd Come Together. De inclusie van én aandacht voor het G-voetbal speelt een belangrijke rol in het toegankelijk maken van voetbal voor iedereen. Zo werken we samen aan een positief voetbalklimaat.