Dave De Herdt deelt cadeaus uit na elk 100e abonnement!

De abonnementenverkoop op Racing is volop aan de gang. Intussen zitten we stilaan aan 100 verkochte seizoenskaarten.

Dave De Herdt, trainer van de eerste ploeg, heeft aangekondigd dat hij en spelers tegenprestaties leveren. Bij elk 100e abonnement dat verkocht wordt, mogen de fans “iets” verwachten.

“Jullie waren afgelopen seizoen bij momenten echt fantastisch. Ik onthoud twee hoogtepunten: de thuiswedstrijd eind november tegen De Kempen, met ambiance van de 1e tot de laatste minuut. En dan de topper in Lille, waar jullie al een halfuur voor de match stonden te zingen”, zegt Dave.

“Ook volgend seizoen hebben we jullie, de supporters, nodig. Daarom deze warme oproep: koop zoveel mogelijk abonnementen. De club heeft jullie nodig, de spelers hebben jullie nodig en ik heb jullie nodig!”

Gras maaien, auto wassen en gratis vaten

Zodra de kaap van 100, 200, 300, 400 en 500 abonnementen gerond is, leveren Dave en de spelers telkens een leuke tegenprestatie.

“Na 100 abonnementen krijgen twee gelukkige abonnees (die uitgeloot worden) spelers op bezoek om hun auto te komen poetsen, van binnen en van buiten”, kondigt de coach aan.

“Na 200 abonnementen krijgen twee gelukkige abonnees, opnieuw na lottrekking, enkele spelers op bezoek om hun gras te komen maaien. Want zeg nu zelf: wat is er fijner dan Kurt Weuts achter jouw grasmachine te zien lopen?”

“Na 300 abonnementen verloten we een gesigneerd shirt, na 400 abonnementen mag iemand een volledige wedstrijdvoorbereiding van een thuismatch meemaken: eten, video-analyse, matchbespreking, de opwarming…”

“En na 500 abonnementen volgt de apotheose: dan trakteren we de fans op 2 gratis vaten in het Chalet, na een thuiswedstrijd. Dus er staat maar 1 ding op: koop een abonnement!”

Klik op deze link en koop nu jouw abonnement!