Abonnee Dirk krijgt eerste cadeau: “Ik heb een Mini, die is snel gewassen”

Na elk 100e abonnement trakteren Dave De Herdt en zijn spelersgroep de abonnees op een leuk cadeau. De eerste twee gelukkigen mogen (gratis) hun auto laten poetsen.

Omdat we intussen de kaap van 100 abonnees overschreden hebben, is de eerste loting gebeurd.

Eén van de twee gelukkigen is Dirk Neefs, hij kocht als 23e een abonnement voor het seizoen 2020-2021.

“Ik was er inderdaad vroeg bij, samen met mijn zoon”, zegt Dirk. “We wilden immers zeker zijn van ons plaatsje in de tribune (lacht).”

“Ik kom al meer dan 40 jaar naar Racing kijken en koop sinds een jaar of 5, 6 een abonnement. Dan is dat geld al binnen voor de club, want zelf doe ik er geen winst aan, aangezien ik elk seizoen toch enkele matchen mis.”

“Ik sta samen met mijn zoon dicht bij de spelerstunnel. Daar staan we intussen met een groepje mensen die we goed kennen, dat is plezant. Staan is beter dan zitten, want dat vind ik te koud in de winter. Als je staat, kun je eens met je benen flapperen. Ik vind de sfeer beneden ook beter.”

“Frisse wind op Racing”

Wie zo’n lange staat van dienst op Racing heeft, kan veel verhalen vertellen. Dirk ook.

“Ik heb inderdaad al veel meegemaakt met onze club. Als ik enkele hoogtepunten moet noemen, is daar zeker de redding bij eind jaren 80 in 1e klasse. Toen gingen we op de laatste speeldag met 2-3 winnen op Lokeren, met onder meer een doelpunt van Luc Leys.”

“Natuurlijk zit ook de bekerwedstrijd tegen Zulte Waregem met de penaltyreeks en de beslissende strafschop van Michael Clepkens nog vers in mijn geheugen. Een avond om nooit te vergeten.”

“Dit seizoen heb ik ook genoten. Zeker in het begin van het seizoen hebben we heel mooi voetbal gezien, al werd dat niet altijd beloond met de 3 punten. Maar we hadden een goeie, sterke ploeg die verdiend promoveert. Die promotie kadert in de frisse wind die voelbaar op Racing waait.”

Dirk met Racing-sjaal en -mondmasker (lees verder onder de foto):


“Een Mini is snel gewassen”

Tot slot het belangrijkste in dit verhaal: enkele spelers van Racing zullen de auto van Dirk poetsen.

“Leuk! Ik heb een kleine auto: een Mini Cooper. Die zal dus snel gewassen zijn (lacht). Zelf ga ik altijd naar de carwash, omdat ik in het centrum van Mechelen woon en er hier geen plaats is om de auto op straat zelf te wassen.”

“Ik beloof dat er zeker geen stickers van KV Mechelen op zullen plakken als ik met de auto naar Racing kom om hem daar door de spelers onder handen te laten nemen (lacht).”

“Ik kijk natuurlijk ook uit naar het nieuwe seizoen. Nu kijk ik naar die voetbal-retro-uitzendingen op Canvas, maar dat is toch minder leuk dan het echte werk op Racing. Hopelijk is er in de zomer weer voetbal met publiek mogelijk.”

Bedankt, Dirk, voor het babbeltje. In de zomer nodigen we jou uit voor de poetsbeurt!

Heb jij jouw abonnement al gekocht? Koop het nu online: klik hier!