fbpx

Check onze sponsorpagina, even bloeiend/groeiend als onze clubwerking

Een vereniging, zeker een voetbalclub, is niks zonder haar supporters. Maar ook de sponsors maken een wezenlijk onderdeel uit van het reilen en zeilen.

Racing beschikt over tientallen sponsors: grote, minder grote en kleinere.

Onze hoodsponsor Imoya kent iedereen intussen. Imoya heeft boarding langs het hoofdveld, prijkt op de shirts van de eerste ploeg, maar is ook prominent aanwezig in onze jeugdwerking en staat bijvoorbeeld ook op de truitjes van alle jeugdteams van Racing.

En zo zijn er nog tal van sponsors die de werking van Racing ondersteunen. Uit overtuiging, omdat ze het sportieve en sociale project van de club genegen zijn, maar soms ook gewoon uit pure sympathie.

Al onze sponsors maken Racing mee groot. Zonder hen kunnen we niet.

Intussen is de club al enkele jaren aan het groeien. Het aantal sponsors volgt duidelijk die stijgende lijn. En die sponsors hebben allemaal hun eigen verwachtingen. Sommigen vragen in ruil voor hun sponsoring boarding aan het hoofdveld en de jeugdterreinen, anderen komen op de shirts van onze teams of willen de matchbal schenken, nog anderen verkiezen reclame in de vorm van een visual op onze website en/of sociale media.

Op Racing vindt elke sponsor een pakket op maat.

Wil jij Racing ook sponsoren? Neem dan contact op met onze commercieel verantwoordelijke adriano.currenti@racingmechelen.be. Adriano bekijkt graag met jou welk sponsor-pakket jou het beste uitkomt.

Wie sponsort Racing eigenlijk allemaal? Klik op deze link en check onze sponsor-pagina.

Bij dezen: hartelijk dank aan al onze sponsors!

Onze 2 “platinum sponsors”, Imoya en IBO:

imoya