KRC Mechelen-K Kontich FC 3-4

Na 21’ stond Racing op een 2-0 en leek het op weg naar de tweede zege van het seizoen maar Kontich slaagde er alsnog in om de volle buit mee te pakken.

Na 3’ kon Racing een eerste keer dreigen, de kopbal van Hmouda belandde echter op de deklat. Even na het eerste kwartier werd een knappe combinatie afgerond door Carrez, de 1-0 was een feit. Amper 5’ later stond de 2-0 op het scorebord, na een counter kon Weuts de bal tegen het net prikken. Even later scoorde Kontich op corner de aansluitingstreffer. Net voor de pauze werd het – na een vrije trap van net buiten de 16 – 2-2.

In de tweede helft ging Racing op zoek naar een derde treffer, maar het was ook oppassen geblazen bij enkele tegenprikken van de bezoekers. Zo kon doelman Frans na 59’ mits een goeie tussenkomst een tegendoelpunt verhinderen. Even later voorkwam ex-Racing goalie Ledent de 3-2, een minuut later suisde de bal net naast het Kontich-doel. Een kwartier voor het einde kwamen de bezoekers op voorsprong en 7’ voor het einde werd het zelfs 2-4. In de allerlaatste minuut kon Doncos nog milderen tot 3-4.