120 jaar Racing Mechelen: kom op 9 en 10 augustus feesten op OVK

In het tweede weekend van augustus vieren we in het Oscar Vankesbeeckstadion 120 jaar Racing Mechelen.

Dit jaar, meer bepaald begin juli, bestaat Koninklijke Racing Club Mechelen 120 jaar. Dat moeten we vieren, en dat gaan we natuurlijk ook op onze eigen Heilige Grond doen.

Op vrijdagavond 9 augustus zetten we het feestweekend op OVK in met een quiz over “120 jaar Racing Mechelen”. Met – uiteraard – álleen maar vragen over onze club.

Een beetje studeren is misschien wel aangewezen – ook voor de meest trouwe supporters – want voor de vragen putten we uit de hele geschiedenis van Racing Mechelen, dus van 1904 tot 2024.

We maken het niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk. Het moet een quiz zijn voor álle Racingers. En ja, we steken er ook wat humor in. Het is een quiz met serieuze vragen, maar er mag ook gelachen worden.

Zaterdag 10 augustus staat overdag in het teken van de Racing-jeugd én onze 1e ploeg. We zorgen voor opblaasbare voetbalvelden met hoge wanden en springkastelen. Plezier gegarandeerd voor jong én oud.

In de late namiddag worden de Racing-jeugdwerking en de spelers van de A-kern voorgesteld tijdens een officiële presentatie. Aansluitend organiseren we een grote supporters-barbecue.

’s Avonds zetten we het feest voort met enkele DJ’s die iedereen met hun beste muziek de nacht laten indansen.

Er zal een tent gezet worden, waarin zowel de quiz zal plaatsvinden als gegeten, gedronken en gefeest kan worden.

Houd het hele weekend vrij, want op zondag 11 augustus speelt het eerste elftal van Racing normaal gezien in de Croky Cup. Uit of thuis, dat weten we op dit moment nog niet.

De toegang tot het evenement op zaterdag is gratis. Alleen voor de deelname aan de quiz (24 euro per tafel, maximaal 4 spelers per tafel) op vrijdagavond en de barbecue op zaterdag moet betaald worden. Binnenkort starten we de inschrijvingen daarvoor op.

Houd 9 en 10 augustus dus al vrij in jouw agenda voor het grote supportersfeest 120 jaar Racing Mechelen!