Kom naar De Nacht van de Racing: koop jouw ticket(s) voor 30 euro en feest mee!

Op zaterdag 25 mei 2024 is er De Nacht van de Racing.

Dit feest is een organisatie van de Racing Business Club. De RBC ken je als de vereniging die op Racing de tweewekelijkse etentjes in het restaurant organiseert en na de thuismatchen mensen met een hart voor de club samenbrengt in de Lounge 24.

Om 120 jaar Racing feestelijk op gang te brengen, heeft de RBC een avond in elkaar gebokst om u tegen te zeggen. Op zaterdag 25 mei, onder de noemer “De Nacht van de Racing”, in Maneblusser City in winkelpark Malinas in Mechelen-Noord.

Lekker eten, lekker drinken, lachen met standup-comedy van Racinger Geert Poels, genieten van een akoestisch optreden van Racinger Bart Stroobants én hoofdact De Romeo’s, de huldiging van Jaak Van Assche als Racing-ambassadeur, de verkiezing van de Speler van het Seizoen, een feestje met DJ Dave en Bart Pepermans + Lyndsey Pierard die alles vakkundig aan elkaar praten/lachen…: het wordt een avond/nacht om niet snel te vergeten.

Er is voor ieder wat wils, want de avond is opgesplitst in tweeën: een eerste deel van 18u tot 21u30 (met eten), een tweede deel na 21u30 (zonder eten).

Natuurlijk, iedereen is welkom: supporters, sympathisanten, sponsors, vips,… Kortom: al wie Racing op een of andere manier een warm hart toedraagt of gewoon houdt van een tof feestje.

De club hoopt op zaterdag 25 mei 2024 zoveel mogelijk Racingers te mogen begroeten op dit evenement. Zoals gezegd is het de officiële aftrap van 120 jaar Racing.

De inschrijvingstermijn voor het walking dinner is op vrijdag 17 mei afgelopen. Inschrijven voor het feest na 21u30 kan nog tot en met vrijdag 24 mei.

Koop jouw ticket(s) door op deze link te klikken.

Later, in de zomer, zullen er op de club (in het Oscar Vankesbeeckstadion) nog enkele andere leuke events georganiseerd worden. Daar lees je hier meer over.