Word de nieuwe tvjo van Racing!

Voor de uitbouw van zijn jeugdwerking zoekt Racing een tvjo. Ben je kandidaat? Contacteer ons dan!

De ontwikkeling van Racing is volop aan de gang: structureel, infrastructureel en sportief.

Naast de uitbouw van een competente A-kern ligt de sportieve focus de komende jaren ook op de evolutie van onze jeugdopleiding.

“De eerste ploeg is belangrijk, maar onze jeugd is minstens even belangrijk”, zegt Racing-voorzitter François De Keersmaecker.

“Meteen bij onze komst hebben we aangekondigd dat Racing een totaalproject is en dat we in de jeugd willen investeren. Dat gaan we dus nu ook doen, met de aanstelling van een tvjo, die het jeugdproject vorm geeft, stuurt en superviseert.”

“Dat is een heel mooie uitdaging in een club die aan het groeien is. We hebben al enkele nieuwe jeugdtrainers voor volgend seizoen en met een nieuwe tvjo zetten we nog een stap vooruit.”

“We willen met ons jeugdproject kwaliteit bieden. Nieuwe spelertjes mogen zich zeker aanbieden, zodat we in kwantiteit groeien, maar we willen ook de kwaliteit garanderen. Die kwaliteit willen we bieden voor kinderen, groot en klein, uit Mechelen-Noord en de rest van de stad, maar ook de rand rond Mechelen. Met als doel door te groeien tot het interprovinciale label.”

Ben jij de tvjo die Racing zoekt? Neem dan snel contact op met Ben Van Reydt, administratief verantwoordelijke van onze jeugdopleiding, op het mailadres ben.van.reydt@racingmechelen.be.