“We brachten voetballend te weinig“

Racing behaalde zaterdagavond tegen Oppuurs zijn zesde overwinning op rij, maar achteraf was de coach toch kritisch over het geleverde spel.

Coach, hoe kijk je terug op de wedstrijd van vanavond?

“Ik kan niet helemaal tevreden terugblikken. We spelen vanavond één van onze slechtste wedstrijden van dit seizoen, maar we winnen wel met 3-0 en bovendien houden we voor de tweede keer dit seizoen de nul.”

“Ik denk dat we voetballend veel te weinig hebben gebracht, bij balverlies waren we veel te plat. We mogen ons aanvallend compartiment bedanken dat zij vandaag zeer efficiënt hebben gespeeld.”

“Met de punten en de uitslag ben ik uiteraard heel tevreden, maar met het geleverde spel absoluut niet.”

De eerste helft was zwak.

“Inderdaad ik denk dat we gedurende de eerste helft geen drie goede ballen na elkaar hebben gespeeld, geen twee duels hebben gewonnen, nooit een tweede bal hadden en dan loop je uiteraard achter de feiten aan. Je mag niet vergeten dat je tegen Oppuurs speelt – één van de betere ploegen van de reeks – en dan brengen we over de ganse lijn te weinig.”

Hoe is het ondertussen met de gekwetstenboeg?

“Kevin Eyeson is terug fit, maar hij heeft de afgelopen week maar één maal kunnen trainen en Wout Kerckhofs gaat maandag onder de scan om te bekijken hoe ver hij staat.”

 

Ruimte voor externe advertenties: