fbpx

Verlenging 7: Senne Goossens speelt ook volgend seizoen bij Racing

Op een volgende contractverlenging na Max Van der Brempt was het niet lang wachten. Vandaag kan Racing meedelen dat ook Senne Goossens bij de club blijft.

Enkele weken geleden kreeg Senne te horen dat zijn contract niet verlengd zou worden.

Tot grote ontgoocheling van hemzelf en velen die Racing dierbaar zijn. Maar het leven zit vol verrassende wendingen en kijk: plots is de hemel helemaal opgeklaard.

“Ik was zeer teleurgesteld toen ik te horen kreeg dat het verblijf bij Racing voor mij na dit seizoen zou eindigen. Ik vond het zeer jammer”, vertelt Senne.

“Maar maandag kreeg ik plots telefoon van sportief manager Marc Ghys, met de vraag of we nog eens konden afspreken. Daar ben ik op ingegaan, want ik wilde nog wel eens luisteren.”

“In dat gesprek is me verteld dat Racing heel tevreden over mij was, maar dat het ook rekening moet houden met de U21-regel, die bepaalt dat je elke match 2 U21-spelers op het wedstrijdblad moet zetten.”

“Dat reglement is nu echter zeer recentelijk veranderd, wat mijn situatie bij Racing ook meteen veranderde. Want Racing wil met mij door en ik wil door met Racing. Enfin, het was een goed gesprek en uiteindelijk zijn we snel tot een nieuw akkoord gekomen.”

“Dit wil zeggen dat ik nog minstens een seizoen op Racing speel. Ik heb het intussen aan enkele ploegmaats verteld en die waren aangenaam verrast, dat is ook leuk. Want we vormen een heel toffe groep en het viel me zwaar om afscheid van die groep te moeten nemen.”

Een derde seizoen Racing dus met Senne Goossens. Iedereen content.

“Inderdaad, ik ben content. Ik weet intussen ook dat Racing sowieso nog een goeie doelman gaat halen voor volgend seizoen, maar dat schrikt me niet af. Ik zal de strijd met hem aangaan, die concurrentie hoort er in het voetbal nu eenmaal bij.”

“Ik ben zeer benieuwd naar volgend seizoen en kijk er al naar uit. Al willen we dit seizoen natuurlijk eerst nog positief afsluiten met het oog op een eventuele deelname aan de eindronde.”

“De thuismatch zaterdag tegen Houtvenne wordt zeer belangrijk. Als we die winnen, komen we naast hen en kan alles nog. Na onze 6 op 6 is het gevoel in de groep goed, al is dat nooit slecht geweest, ook niet in de mindere periode…”

Dikke proficiat, Senne, met jouw nieuwe contract en knallen maar!

Imoya
Imoya