Twee doelpunten van Doncos bezorgen Racing de zege

Omdat Racing met de kansen morste was het bang afwachten tot het einde om zekerheid te krijgen van de driepunter.

Gedurende de eerste helft waren de betere doelpogingen voor de thuisploeg maar telkens kende het geen geluk bij de afwerking. Het was wachten tot de 35ste minuut op het openingsdoelpunt: Carrez bediende Doncos die de bal netjes in doel kon verwerken.

Een kleine 10 minuten na de hervatting werd een mooie actie van Racing door Doncos in de verste hoek gedeponeerd. Groen-wit leek op rozen te zitten maar met nog 20 minuten op de klok kwam Wezel – tegen de gang van het spel in – terug tot 2-1. De thuisploeg kon de voorsprong uiteindelijk vasthouden en handhaaft zich daarmee op de tweede plaats in de tussenstand.