fbpx

Tickets voor derby-buscombi (vanuit de Elektriciteitstraat) online te koop en woensdag fysiek

Op zondag 13 november om 13.30u speelt Racing in het AFAS-stadion tegen Jong KV Mechelen.

Zoals in juni aangekondigd en vorige week bevestigd is de wedstrijd tussen Jong KV en Racing een match “met verhoogd risico” en wordt daar een buscombi aan gekoppeld.

Eerst was aangekondigd dat de bussen met Racing-supporters aan de Slachthuislaan zouden vertrekken, maar na overleg tussen de betrokken partijen is beslist dat de locatie van vertrek verschuift naar de Elektriciteitstraat en de parking van warenhuis Aldi, vlak bij Racing dus.

De bussen vertrekken om 12 uur stipt. Wie voor het vertrek al wil toeleven naar de wedstrijd tegen Jong KV kan terecht in het Racing-chalet, dat ’s ochtends open zal zijn.

Tickets voor de wedstrijd kosten 10 euro (staanplaats) en 15 euro (zitplaats). Racing krijgt een kleine 1.100 tickets ter beschikking. Buscombi-tickets voor deze match kunnen gekocht worden bij supportersclubs Adegem en Mechelen-Noord.

Ook Racing zelf zal een verkoop organiseren. Voor 7 euro per persoon kun je je inschrijven voor de bus. Samen met een ticket voor de staanplaatsen betaal je dan 17 euro (of 22 euro voor een zitplaats).

Woensdagavond tussen 19u en 21u kun je in het chalet terecht voor jouw inschrijving (met opgave van naam en rijksregisternummer) en alles cash betalen.

Je kan ook online jouw bus- en inkomticket kopen. De online-voorverkoop verloopt via onze digitale ticketshop (klik hier).

De voorverkoop bij alle supportersclubs en Racing + de digitale voorverkoop via deze website eindigt donderdag 10 november om 20u.

Voor een goed begrip: op de dag van de match zullen de loketten in het KV-stadion gesloten zijn. Wie geen combi-ticket heeft, kan niet mee met de bus en kan de match niet bijwonen.

Lees ook:
Jens De Paepe scoorde de winning goal tegen Londerzeel: “Goed in de aanloop naar de derby”