Racing wint ook de oefenpartij op Svelta Melsele

Na de met 0-4 gewonnen oefenwedstrijd op GR Katelijne van vorige week, werd ook de oefenpartij van vanavond- achter gesloten deuren – op Svelta Melsele succesvol afgewerkt.

Op het synthetische grasveld van Melsele won Racing overtuigend met 1-4. Groen-wit trok direct het initiatief naar zich toe en legde een hoog tempo op. Na amper 2 minuten speeltijd trof Ventôse al direct raak. Vijf minuten later stonden de bordjes echter al in evenwicht. Na een stilstaande fase kon Melsele bij de eerste tegenaanval tegenscoren. De partij werd wat evenwichtiger met kansen langs beide zijden. Vlak voor rusten kon Ventôse zijn tweede doelpunt van de avond optekenen.

Na de hervatting controleerde Racing de partij en via doelpunten van Weuts en Van Nuffel konden de Mechelaars de score verder opdrijven. Het werd een geslaagde generale repetitie voor de hervatting van de competitie volgend weekend.

Racing speelde met: Smet, Van Delm, Robert, De Paepe (83’ Hermans), Van Der Brempt, Put, Heyvaert, Hmouda (68’ Alaers), Carrez (83’ Addaoui), Doncos (68’ Van Nuffel) en Ventôse (46’ Weuts).

Doelpunten: 2’ en 43’ Ventôse, 78’ Weuts en 83’ Van Nuffel

Gele kaart: Heyvaert