fbpx

Racing wint oefenderby in Leest

Na doelpunten van Carrez, Weuts en Hmouda heeft Racing de oefenpartij op SKR Leest gewonnen.

In de eerste helft kregen we een vrij gelijkopgaande wedstrijd, Leest kende een paar keer geen geluk bij de afwerking. Het was aan de overzijde dat het eerste doelpunt viel: een doelpoging van Doncos belandde op de paal, in de herneming kon Carrez de bal binnenwerken.

De tweede helft was amper afgetrapt wanneer Weuts met het hoofd de voorsprong kon verdubbelen. In de 61ste minuut kon Leest de aansluitingstreffer scoren.

Ex-Racing speler Lothar Hens kwam even later in een duel met Robert slecht neer en moest het veld verlaten met een polsfractuur.

Vijf minuten voor het eindsignaal werd Doncos bij een Racing-aanval foutief afgestopt in de 16, Hmouda zette de toegewezen strafschop feilloos om en de 1-3 stond op het scorebord.

Racing speelde met: Smet, Van Delm, Guldix (46’ Hmouda), Doncos (74’ Alaers), Heyvaert, Weuts, Van Der Brempt (46’ Van Der Zyp), Wout Kerckhofs, Bram Kerckhofs (74’ Van Nuffel), Carrez en Put (61’ Robert).

Doelpunten: 25’ Carrez, 46’ Weuts en 85’ Hmouda (pen.)