Racing wint met ruime 0-6 op GR Katelijne

Deze namiddag speelde groen-wit zijn eerste oefenmatch in de voorbereiding van het seizoen 2022-2023.

Racing domineerde van bij het begin de wedstrijd tegen een vrij inspiratieloos spelende thuisploeg die een aantal kernspelers moest missen.

Na 13’ viel het openingsdoelpunt via Van Der Brempt. Enkele ogenblikken later verdubbelde Van Nuffel de voorsprong. Racing controleerde de match en gaf geen kansen weg.

Op het halfuur was het de beurt aan Doncos om te scoren en nog voor de rust liep de voorsprong verder uit tot een forfaitscore via twee doelpunten van Mrani.

Na de rust kregen de bezoekers nog een aantal kansen om de score verder op te drijven maar pas vijf minuten voor het eindsignaal kan Doncos voor de tweede keer scoren en de 0-6 eindstand vastleggen.

De eerste opdracht van het prille seizoen werd tot een goed einde gebracht, woensdag volgt de volgende oefengalop en dit op het veld van KSC Grimbergen.