Racing wint eerste oefenmatch van 2022

Deze namiddag gaven KGR Katelijne en Racing elkaar partij in een oefenwedstrijd zonder publiek.

De partij begon vrij evenwichtig met een eerste kans via Carrez, zijn poging belandde echter naast het doel. Nadien nam de thuisploeg het initiatief en konden ze een aantal doelkansen creëren, echter zonder resultaat. Iets na het halfuur kreeg Van Nuffel een goede kans, de bal vloog over het thuisdoel.

Ettelijke minuten later was het dan toch raak, Van Nuffel kende nu wel succes en de 0-1 was een feit. Het openingsdoelpunt werd echter ontsierd door de enkelkwetsuur van Guldix, hij diende noodgedwongen én ondersteund door twee medespelers het veld te verlaten.

In de tweede helft kregen we een andere wedstrijd te zien met een sterker Racing. Dat resulteerde in de 53ste minuut in een tweede uitdoelpunt via Doncos. De bezoekers waren meer aan de bal maar het was toch wachten tot tien minuten voor het einde alvorens – opnieuw – Doncos de 0-3 kon scoren. Vijf minuten voor affluiten was het de beurt aan Addaoui om de 0-4 eindscore vast te leggen.

Racing trad aan met: Bielen, Van Der Zyp (46’ De Paepe), Van Delm, Hermans (46’ Wout Kerckhofs), Alaers (60’ Bram Kerckhofs), Guldix (46’ Heyvaert), Robert (46’ Hmouda), Carrez (46’ Addaoui), Weuts (46’ Doncos) en Van Nuffel (60’ Ventôse).

Doelpunten: 36’ Van Nuffel, 53’ en 81’ Doncos en 85’ Addaoui.