Racing verliest met het kleinste verschil op Bocholt

Racing is er in Bocholt niet in geslaagd uit zijn dal te kruipen. Groen-wit keert met een 2-1-nederlaag terug naar Mechelen.

De partij begon vrij gelijk opgaand met enkele schaarse kansen langs beide zijden. De eerste mooie kans was voor Kurt Weuts, zijn kopbal ging echter nipt naast. Het gevaar kwam deze eerste helft voornamelijk uit hoekschoppen, vlak voor rust belandde een poging van Bocholt nog op de deklat.

De thuisploeg kwam gretig uit de kleedkamer, maar gelukkig bracht de deklat bij één van de Bocholtse doelpogingen redding voor groen-wit. Maar het was slecht uitstel van executie want rond de 60ste minuut was het dan toch raak voor de Limburgers. Een kleine 10 minuten later maakte ex-Racingspeler Mathei er zelfs 2-0 van.  Op het einde van de wedstrijd kon De Paepe, via een krachtige kopbal, nog de aansluitingstreffer scoren. Het slotoffensief van Racing bracht echter niets meer op en zo bleef de eindstand 2-1.

Volgende week zaterdagavond ontvangt Racing Diegem in het OVK-stadion, hopelijk kunnen we dan opnieuw aanknopen met puntenwinst.