fbpx

Racing ligt na penalty’s uit de beker

Het bekeravontuur van Racing eindigt in de 3e ronde, Eynatten bekert volgend weekend verder tegen RC Gent.

Na een matige wedstrijd was de stand na 90 minuten 1-1 en moesten strafschoppen beslissen wie er verder kon bekeren. Eynatten was daarin succesvoller en won de strafschoppenreeks met 5-6.

Vijf minuten voor de pauze was Eynatten via Pirnay op voorsprong gekomen. Racing ging nadien op zoek naar de gelijkmaker maar kende niet direct succes. Het duurde tot de 62ste minuut vooraleer Ventôse op voorzet van Doncos de 1-1 kon optekenen.

Racing speelde met: Bielen, Van Der Zyp, Van Delm (61’ Guldix), Ventose, Doncos, Hmouda (55’ Carrez), Heyvaert, Weuts, Wout Kerckhofs, Bram Kerckhofs en Put (64’ Van Der Brempt).