Racing eet tweedeprovincialer Meise op na sterke 2e helft

Racing heeft ook zijn 3e oefenwedstrijd tot een goed einde gebracht. KFC Meise werd met een 9-2-nederlaag huiswaarts gestuurd.

Na overwinningen tegen Walem en GR Katelijne speelde Racing woensdagavond zijn eerste oefenmatch in eigen huis.

Opnieuw kwamen zowat twee verschillende Racing-ploegen aan de aftrap van beide helften.

In de eerste helft kon Meise in het scoreverloop gelijke tred houden met Racing. Groen-wit kwam snel voor dankzij een goal van Ventôse, maar de bezoekers konden daarna twee keer tegenprikken.

Racing versierde enkele goeie kansen, maar het was wachten op een klutsbal om er 2-2 van te maken.

Na de rust trok Racing het laken resoluut naar zich toe, met veel kwaliteit aan de bal.

Laureys trof twee keer raak, Spaenhoven en Hmouda elk één keer en Mayanga, kwiek, sterk en vaardig, zelfs drie keer.

Zo werd het 9-2.

Zaterdag speelt Racing zijn volgende voorbereidingspartij, om 19u op het veld van Cappellen, dat vorig seizoen kampioen werd in 2e amateur.

Racing in de eerste helft: Goossens, Knollenburg, El Lamzi, Van Steenwinkel, Mrani, Heyvaert, Van der Brempt, Ventôse, Carrez, Versteeven en Walen De Keyser

Racing in de tweede helft: Smet, Knollenburg, De Paepe, Kerckhofs, Spaenhoven, Ventôse, Guldix, Hmouda, Schaessens, Laureys en Mayanga