Racing-Diest: voorrang voor abonnees, voorlopig geen ticketverkoop

Zaterdag speelt Racing zijn eerste wedstrijd in de competitie. Diest is de opponent.

Het maximaal toegelaten supporters voor deze wedstrijd ligt nog altijd op 400.

Abonnees krijgen – uiteraard – voorrang. Wie een abonnement heeft, zal een plaats kunnen/moeten reserveren voor de match.

De abonnees krijgen vandaag (maandag 14/09) een mailtje met een link erin. Zo kunt u zich registreren. Woensdagavond 24u is de deadline voor registratie.

Abonnees die geen mail gekregen hebben, mogen zelf een mailtje sturen (mét foto van uw abonnement) naar fanshop@racingmechelen.be. Dan sturen we u de link waarop u zich kunt registreren.

Abonnees die geen mail hebben, kunnen woensdagavond op Racing terecht voor manuele registratie. U kunt dan trouwens ook nog een abonnement kopen: van 19u tot 21u in het chalet.

Abonnees die fysiek registreren en een ticket meekrijgen voor de wedstrijd moeten zaterdag zowel dat ticket als hun abonnement tonen aan de inkom.

Als er donderdag nog tickets zouden over zijn, dan worden die te koop aangeboden. Dit zal via de website gebeuren, er zal geen fysieke verkoop op Racing plaatsvinden.

Dit nog:

1- deze week zal de zittribune definitief ingedeeld worden in verschillende bubbels. Elk vak zal 100 zitplaatsen tellen. In vak F worden bubbels van 4 georganiseerd, in vak D ook. In vak C tellen de bubbels 3 mensen en in vak E bevinden zich bubbels van 2. Houd hier rekening mee bij de aanvraag van uw ticket.

2- er zullen deze week nieuwe stickers op de zitjes geplakt worden: u gaat zitten op de zitjes met een groene sticker, zitjes met een rode sticker moeten onbezet blijven.