Racing boekt nieuwe zege in voorbereiding

Vanavond was Wolvertem-Merchtem – uit de 3de amateurklasse – voor een oefenpartij te gast in het OVK-stadion.

We waren amper 2 minuten wanneer Heyvaert vanuit een vrije trap op links de score kon openen. Racing domineerde de partij maar de bezoekers voetbalden toch aardig mee.

Rond het halfuur kon Mrani de bezoekende defensie en de doelman verschalken en was de 2-0 een feit. Net voor de rust was het de beurt aan Mayanga om de voorsprong verder uit te diepen.

Na de rust kregen we hetzelfde spelbeeld, maar ondanks de mooie doelpogingen bleef de score ongewijzigd.

Racing speelde met: Smet, De Paepe, Guldix, Mayanga (71’ Walen De Keyser), Hmouda, Heyvaert (62’ Carrez), Kerckhofs, Spaenhoven, Ventôse, Schaessens (71’ Van Der Brempt) en Mrani.