Racing behaalt vlotte zege op Elewijt

Tussen twee beker-weekends in speelde Racing vanavond een oefenpartij op en tegen KCVV Elewijt.

Racing nam van bij het begin het initiatief en dat resulteerde na enkele minuten al in een doelpunt van Ventôse. Groen-wit domineerde de partij maar het was even wachten tot de twintigste minuut voor een tweede treffer via Hmouda. De thuisploeg kon enkele ogenblikken later de aansluitingstreffer optekenen, maar doelpunten van Mrani en – opnieuw – Ventôse zorgden ervoor dat nog voor de rust een ruime 1-4 voorsprong werd bereikt.

Na de pauze maakten een handvol Racing-beloften hun opwachting en deze presteerden meer dan behoorlijk, er werd echter niet meer gescoord en zo werd de ruststand meteen ook de eindscore.

Zondagnamiddag  wacht de volgende bekerwedstrijd op het veld van Sparta Petegem.

Voor Racing traden aan: Goossens, De Paepe (46’ El Addaoui), Knollenburg (46’Alaers), Robert (73’ Zarbo), Guldix, Hmouda (46’ Addaoui), Weuts (46’ Van Nuffel), Ventôse (46’ Van Der Brempt), Carrez, (73’ El Lamzi), Akarom (46’ Nouemani) en Mrani (46’ Balde).