Nog enkele plaatsjes in de jeugdstage (“Kwaliteit én fun”): schrijf je nu in!

Van 19 tot en met 23 juli vindt op Racing de zomerstage plaats. Alle kinderen van 7 tot en met 16 jaar zijn welkom.

De inschrijvingen lopen als een trein. Maar er is nog plaats voor de snelle beslissers.

Bjarne Koek, jeugdtrainer van de U19IP op Racing, nam het initiatief om na enkele jaren opnieuw een zomerstage te organiseren op de club. Hij legt uit wat de kinderen mogen verwachten.

“Het belangrijkste is dat wij de deelnemers de kans geven om een week te komen voetballen, zich stormachtig te ontwikkelen en op Racing plezier te komen maken”, zegt Bjarne.

“Kinderen mogen zich al inschrijven vanaf 7 jaar. Waarom? Simpel. We zien dat de inschrijvingen van de jongste voetballertjes teruglopen in heel Vlaanderen. Dus ook bij Racing. Daarom hebben wij besloten om de jongere kinderen ook kennis te laten maken met voetbal en Racing Mechelen.”

Wie zich inschrijft voor de stage, mag kwaliteit verwachten. Bjarne Koek: “Een week lang is er top-begeleiding, veel voetbal, en zijn er leuke, uitdagende en cognitieve trainingen waarbij je als speler jezelf maximaal ontwikkelt.”

“Wij werken ook nog eens met de meest innovatieve trainingsmethodes om de speler centraal te zetten. Ik zou dit als speler nooit van mijn leven willen missen.”

Wat motiveert jou om de stage te organiseren? “Fun! Spelers beter maken op een leuke en plezante manier. Het plezier moet er van afspatten. Zodat je als ouder, grootouders, oom of tante aan de zijlijn staat en je niet de vraag hoeft te stellen of ze het leuk vinden, maar dat je dat gewoon ziet. Door een kwalitatief fantastische training te combineren met een fun-sausje kom je automatisch bij een geweldige stage uit.”

Er zijn nog enkele plaatsjes vrij, klopt? “Ja. In onze stoutste dromen hadden wij niet verwacht dat de inschrijvingen zo snel al zo hard zouden lopen. Nu zijn er nog enkele plekjes over. Zeer binnenkort zitten we aan het maximale aantal deelnemers.”

Snel inschrijven is de boodschap: ga naar www.racingmechelenstage.be.