“Nog enkele ontbrekende puzzelstukjes invullen”

De voorbereiding op het nieuwe seizoen loopt op volle toeren. Sportief manager Marc Ghys is dik tevreden met hoe alles verloopt.

“De eerste trainingen, op Racing en in de infrastructuur van Muizen, zijn goed verlopen”, zegt Marc.

“De spelers waren niet verplicht om daaraan deel te nemen, want de echte voorbereiding begint pas half juli. Maar wie vrij was en kon, was meer dan welkom.”

“De opkomst ligt uiteindelijk zeer hoog. Daar kunnen we alleen maar gelukkig mee zijn. En ook de kwaliteit van de trainingen is prima.”

“Zaterdag hebben we dan ook nog een goeie oefenmatch achter gesloten deuren gespeeld op OHL. We hebben goeie dingen gezien van onze ploeg, hoewel we daar dus nog heel wat spelers misten.”

De enige tegenvaller tot dusver: het uitvallen van Nesta Vallez.

Marc Ghys: “Dat is inderdaad niet wat we gehoopt hadden. Nesta heeft op het einde van de vorige competitie laten zien wat hij in zijn mars heeft, na alle blessures die hij toen gehad had.”

“Het is dus enorm jammer dat hij zich nu geblesseerd heeft aan zijn knie. Binnenkort weten we hoe lang we hem zullen moeten missen.”

Intussen wordt ook de laatste hand gelegd aan de samenstelling van de sportieve en medische staf.

“We zijn nog op zoek naar een goeie keepertrainer en een kine. Als we die twee profielen nog kunnen invullen, zijn we klaar om écht aan het nieuwe seizoen te beginnen.”

Wie denkt in aanmerking te komen als keepertrainer of als kine, mag een mail sturen naar Marc: marc-ghys@telenet.be.

Lees ook:
wie draagt welk rugnummer volgend seizoen?

Een advertentie van een van onze sponsors: