fbpx

Nijlen-Racing op woensdag 16/2 zonder Racing-fans maar mét livestream (en Bart Pepermans)

Racing speelt zijn uitgestelde wedstrijd tegen Nijlen woensdagavond om 20 uur.

Nijlen en Racing hadden elkaar vorige week zondag moeten ontmoeten, maar omdat het veld van Nijlen door wateroverlast onbespeelbaar was, besliste de ref om de match af te gelasten.

De match wordt komende woensdag in Nijlen ingehaald.

De burgemeester van Nijlen heeft echter beslist dat er geen Racing-supporters toegelaten worden in het stadion. Er mogen tijdens deze avondmatch alleen Nijlen-fans binnen.

Er zal voor Mechelaars een perimeter op Nijlens grondgebied worden ingesteld die enkele uren voor en na de wedstrijd van kracht is.

Er zijn de voorbije dagen gesprekken geweest met de Nijlense burgemeester om toch Racing-supporters toe te laten, maar die zijn op niets uitgedraaid.

Om de Racing-fans toch van de match te kunnen laten genieten, zullen wij vanuit Racing Mechelen voor een livestream zorgen. Zo kan iedereen de wedstrijd live bekijken op onze officiële Facebook-pagina. Bart Pepermans zal “op zijn Mechels” het live-commentaar verzorgen.

Op deze manier hopen we jullie van deze belangrijke match te kunnen laten meegenieten.

Bart Pepermans een tijdje geleden als commentator bij een Racing-match die door corona met beperkt publiek gespeeld moest worden: