Nieuwe A-kern voor het eerst samen: “Zeer belangrijke dag”

Maandagavond is de A-kern 2019-2020 voor het eerst samengekomen op OVK. De spelers maakten kennis met elkaar, de nieuwe hoofdtrainer en een bestuursdelegatie.

“Vandaag is een zeer belangrijke dag”, zei voorzitter François De Keersmaecker. “Dit is immers het begin van een nieuw seizoen.”

“Ik heet alle spelers en trainers van harte welkom op Racing. Na de degradatie naar 1e provinciale leggen we de lat hoog, want wij willen met deze club terugkeren naar het nationale voetbal.”

“We hebben ambitie en om die ambitie waar te maken, moet iedereen keihard werken, op en naast het veld. We vragen dus de nodige inzet en in die optiek is een goeie voorbereiding op het seizoen zeer belangrijk.”

“Passie, beleving en strijd”

Mede-aandeelhouder en bestuurder Michel Vanstallen richtte zich ook tot de spelers en trainers.

“Met het nieuwe bestuur zien we heel veel uitdagingen op Racing. We hebben hier veel werven aangetroffen, wat leuk en uitdagend is voor een ondernemer”, zei Michel Vanstallen.

“We investeren in de sport an sich, zowel eerste ploeg als jeugd, en zien daarnaast nog veel andere projecten. We willen een push geven aan Mechelen-Noord, zodat jongeren zich kunnen ontplooien en hogerop kunnen geraken.”

“De eerste ploeg is een van de grootste uithangborden van een voetbalclub. Het is aan de spelers van die eerste ploeg om passie en beleving te tonen, want dat vragen onze jongeren én de supporters.”

“Op Racing komen jullie terecht bij een kritisch, maar tegelijkertijd zeer dankbaar publiek. Onze fans willen strijd zien. Ze willen dat jullie onze mooie slogan waarmaken: “Waar een wil is, is een weg”. Op naar een nieuw seizoen, veel succes!”

Foto’s van de avond:
Van links naar rechts: Nick Van der Zyp, Yaron Coen, Kurt Weuts, Lars Geysels, Kaj Knipping, Gregory Carrez, Vinnie Frans, Thomas Weydisch, Kevin Eyeson, Jens Morissens, Lee Roy De Keersmaecker.Boven, van links naar rechts: Arno Robert, Nick Van der Zyp, Nils Van Delm, Yaron Coen, Kurt Weuts, Lars Geysels, Kaj Knipping, Gregory Carrez, Vinnie Frans, Niels Mariën, Kevin Eyeson, Jens Morissens, Lee Roy De Keersmaecker.
Onder, van links naar rechts: Sabri Hmouda, Indy Van Bulck, Alec Mertens, Dean Doncos, Bram Kerckhofs, Wout Kerckhofs, Thomas Weydisch.

Ruimte voor externe advertenties: