Je bent jong en je wil wat? Volg de Racing-workshops graffiti van 11 t/e/m 15 april

In de paasvakantie zetten we het tweede deel van de muurschilderingen in het Oscar Vankesbeeckstadion in gang.

“Restore the 24” is de naam van het project dat supporter Stijn Ureel in samenwerking met kunstenaar Jonas Tuch en het bestuur van Racing vorige zomer opstartte.

Het eerste deel leverde enkele fraaie werkjes op, waaronder de prachtige muurschildering die Jonas Tuch van Oscar Vankesbeeck aan de ingang van het stadion maakte.

De supporters kregen ook de kans om mee te helpen. Zo werd onder meer de muur tegenover de beeltenis van Oscar Vankesbeeck aangepakt.

De muurschilderingen zijn een artistieke en sfeervolle meerwaarde voor ons stadion. Ze weerspiegelen enerzijds de traditie en anderzijds de soms wat rauwere supportersbeleving.

In de tweede week van de paasvakantie starten we deel 2 van het project op. Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 april kun je van 10u tot 15u op Racing terecht om mee te werken.

Wie willen we betrekken in dit project? Supporters, jonge en iets minder jonge, van Racing en jeugdspelers van de club.

Onder begeleiding van Jonas Tuch krijg je workshops in graffiti en muurschilderingen.

De deelname is volledig gratis. De kosten worden gedragen door een subsidie vanuit de stad Mechelen en een toelage van Racing Mechelen.

Het enige dat je moet meenemen is je goed humeur en een lunchpakketje. Graag zien we je 5 dagen lang op de club, maar als je maar enkele dagen (of 1 dag kunt), dan ben je ook welkom.

Scan de code in de visual hieronder en schrijf je in voor de workshops. Zo maak je van OVK een alweer wat mooiere tempel!