fbpx

“Met het Paas-ontbijt komt Racing weer naar zijn supporters toe”

Met het Paas-ontbijt komt Racing opnieuw naar jou toe. Wie op Paasdag (4 april) graag de voetjes onder tafel steekt zonder er zelf iets voor te moeten doen, is bij ons aan het juiste adres.

Niks leuker dan op een zondag lekker te ontbijten, met alles erop en eraan. En zeker op Paasdag. Het Racing-Paas-ontbijt zal je dan ook niet teleurstellen.

Je kunt kiezen uit een “classic” ontbijt, een “luxe”-ontbijt en een “kids”-ontbijt. Honger zul je niet lijden, want het gaat om royale porties, bovendien bij jou thuis geleverd!

Klik hier en bekijk de inhoud van de diverse Paas-ontbijten.

Een nieuwe actie

Inderdaad: als je een ontbijt bestelt en je woont binnen een straal van 10 kilometer rond het Oscar Vankesbeeckstadion, dan komen we het ontbijt lekker gezellig (en coronaproof) aan jouw deur afleveren.

“Dit Paas-ontbijt past in onze actie “Racing komt naar je toe”, zegt Adriano Currenti, het hoofd van onze commerciële cel.

“Dit is een voortzetting van de wind die al 5 jaar op Racing waait. We zijn destijds met onze pop-up-shop begonnen in het centrum van Mechelen en gingen in de zomer in diverse cafés uitleg geven bij het nieuwe clubbeleid en de abonnementenverkoop.”

“Veel acties zijn gevolgd, zoals de levering van de mondmaskers vorig jaar in de lente. Daar hebben we heel positieve reacties op gekregen. Het is een bewijs dat we als club middenin onze supporters staan. Wij zijn “allen samen Racing”.”

“Met dit Paas-ontbijt springt Racing mee op de boot van de take away, die sinds corona heel populair geworden is. Bovendien is het in deze voetballoze tijd gewoon leuk om de band tussen de club en de supporters warm te houden.”

“Niet vergeten: net als veel bedrijven en verenigingen is ook Racing zwaar getroffen door de coronacrisis. Een aantal kosten is weggevallen, maar er zijn ook nog altijd kosten die gewoon blijven doorlopen. Dat is niet te onderschatten. Deze actie dient dus ook wel een beetje om geld in het bakje te brengen.”

“Hartverwarmende acties”

Arnout Geys is vanuit Oscarpelouza Events een van de drijvende krachten achter dit Paas-ontbijt.

“Ons motto is sinds een jaar “Jullie mogen niet naar Racing komen? Dan komt Racing naar jullie!”, zegt Arnout. “Daarin moet je dit Paas-ontbijt zien.”

“Een nauw contact onderhouden met onze trouwe achterban en sympathisanten is in deze ongewone tijden super-belangrijk.”

“Vorige zomer hebben we voor het eerst een zomerbar georganiseerd op Racing en dat was een schot in de roos. De supporters missen hun vrienden en missen de club. Met die zomerbar hebben we daar een antwoord op willen geven.”

“Daarna volgden de acties met de bierkistjes van Gouden Carolus, de wijnboxen met Racinger Klaus De Winter en de Valentijns-actie met Racinger Bart Callaert van Wallabieke. En tussendoor hebben we ook de fanshop nieuw leven gegeven en hebben we een echte webshop uit de grond gestampt. Allemaal om onze fans op hun wenken te kunnen bedienen.”

“Zoals Adriano al aanstipte: dit zijn allemaal hartverwarmende acties die ook financieel welgekomen zijn voor de club in deze moeilijke tijden zonder voetbal. Want andere initiatieven, zoals het jaarlijkse mosselweekend, de Racing-quiz, Oscarpelouza, het Fons Rooms-jeugdtoernooi enzovoort, zijn niet kunnen doorgaan.”

Ook de RBC doet vol overtuiging mee

De Racing Business Club (RBC) blijft niet aan de zijlijn staan en heeft zich volledig achter dit Paas-ontbijt geschaard.

“Voor deze gelegenheid dopen we de Racing Business Club éénmalig om tot de Racing Breakfast Club”, zegt Kurt Verstraeten van de RBC.

“Dit Paas-ontbijt is een schitterende actie. Wij bieden in normale tijden voor elke thuiswedstrijd een etentje aan in ons Racing-restaurant en tellen af tot de dag dat we dit weer mogen organiseren. Dit ontbijt is een mooi alternatief.”

“Als RBC en met de hulp van onze huis-traiteur zijn we uiteraard gespecialiseerd in lekker eten en drinken. Daarom ondersteunen we deze actie voor 200%. Wij zullen helpen bij de organisatie en de levering van de ontbijten bij de mensen thuis.”

Heb je nog geen Racing-Paas-ontbijt besteld? Doe het dan nu en klik hier.

Een lekker glaasje cava of wijn erbij? Dat kan: klik hier.