Meer dan alleen supporteren? Word nú vrijwilliger op Racing!

Racing maakt zich achter de schermen klaar voor een nieuw seizoen. Om alles in goeie banen te leiden, is de club op zoek naar vrijwilligers.

Op een voetbalclub is veel werk. Zowel tijdens de week als in het weekend, ook op Racing.

Denk maar aan het onderhoud van de infrastructuur binnen (kleedkamers, gangen, allerlei lokalen, …) en buiten (velden, tribunes, wegen…). In onze mooie, maar oude accommodatie kruipt daar veel werk in én zijn er elke dag klusjes te doen. Daar zoeken we vrijwilligers voor.

Tijdens wedstrijddagen en evenementen is er ook veel werk. We zoeken helpende handen voor de verkoop en controle van tickets (+ abonnementen) bij matchen van de eerste ploeg en onze jeugd, om te tappen in de cafetaria en de drankenstand van de bezoekers, om te helpen tijdens eetfestijnen…

Wil jij meer doen dan alleen supporteren? Wil jij nog iets meer betekenen voor Racing? Ben je met pensioen of heb je tijd naast je studie/job? Heb je er genoeg van om elke dag in je zetel te liggen? Dan ben jij de man/vrouw die we zoeken!

Steek de handen uit de mouwen en kom Racing helpen! Je komt terecht in een toffe groep van vrijwilligers en leert zo ook nieuwe mensen/Racingers kennen.

Word vrijwilliger op Racing en stuur een mailtje naar onze operationeel verantwoordelijke Seppe Vriens, met een korte beschrijving van wat je graag op Racing wil doen.

Mail naar seppe.vriens@racingmechelen.be.

Een vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar.

Doen!