fbpx

Mechelse jeugd: schrijf je nu in bij Racing én betaal minder lidgeld!

Racing is volop bezig met de voorbereiding van volgend seizoen. Ook bij de jeugd uiteraard.

De jeugdwerking van de club is sinds kort begonnen met de inschrijvingen van (nieuwe) spelers.

Wegens de inkorting van de competitie 2019-2020 door het coronavirus krijgen onze jeugdspelers volgend seizoen een compensatie in hun lidgeld.

Het lidgeld zal dus, in een tijd dat alles duurder wordt, op Racing lichtjes dalen. Bovendien is er een extra korting voor wie op tijd betaalt!

Prijzen lidgeld:
U6 t/m U7 => 275 euro (260 euro bij betaling voor 1 juli)
U8 t/m U11 => 330 euro (315 euro bij betaling voor 1 juli)
U12 t/m U17 => 375 euro (360 euro bij betaling voor 1 juli)

Als meerdere kinderen uit hetzelfde gezin voetballen bij Racing, wordt er vanaf het 2e kind een korting verrekend van 25 euro. In het lidgeld zijn ook 2 abonnementen voor jeugdwedstrijden opgenomen (opgelet: deze abonnementen zijn niet geldig voor wedstrijden van het eerste elftal).

Kledijpakket

Ook inbegrepen in het lidgeld is het kledijpakket. Dat pakket bestaat uit:

  • trainingspak
  • voetbalshort
  • trainingsshirt
  • sokken
  • regenjas
  • sporttas

Via onderstaande link kunt u de gevraagde gegevens invullen. Als u dit formulier invult, gaan speler én club een engagement aan:

Klik op deze link en schrijf je in.

Wij rekenen erop dat jij volgend seizoen bij ons zal voetballen, en jij kan er vanop aan dat wij een plaats voor jou voorzien (van toepassing voor jeugdploegen van U6 tot en met U17).

Natuurlijk kan het altijd zijn dat wij de inschrijvingen voor een specifieke leeftijdscategorie op een bepaald moment moeten sluiten, omdat de maximale capaciteit bereikt is. Snel zijn is dus de boodschap!

Als je momenteel nog aangesloten bent bij een andere club zullen wij jou informeren over hoe de overstap dient te gebeuren.

Telefonische hulp

Moeilijkheden om deze lijst in te vullen? Neem dan telefonisch contact op, zodat wij mee jouw inschrijving kunnen regelen:

Jan Doncos – 0496 08 98 93 (Nederlands, Frans, Engels, Spaans)
Ben Van Reydt – 0477 69 82 98 (Nederlands, Frans, Engels)
Gunter Carrez – 0468 18 76 69 (Nederlands, Engels)