Max Van Der Brempt komt volgend seizoen naar Racing

Na doelman Ruben Smet kunnen we vandaag een tweede inkomende transfer aankondigen : Max Van Der Brempt komt volgend seizoen de Racing-rangen vervoegen.

Max, kun je je loopbaan tot nu toe kort beschrijven?

“Als 4-jarige startte ik bij Schelle Sport waar ik tot mijn 12de heb gevoetbald en de basis leerde. Nadien vond ik dat het tijd werd voor iets anders en trok ik naar Rupel Boom. Als speler groeide ik daar door en kon ik mijn weg banen tot de eerste ploeg.”

Op welke positie speel jij?

“Ik kan mezelf het beste omschrijven als aanvallende middenvelder. Als ik in deze positie speel, voel ik mij ook op mijn best.”

Hoe vergaat het jou momenteel bij Rupel Boom?

“Ik heb me altijd goed gevoeld op Boom. Het is een club die me op verschillende manieren heeft gemaakt tot de speler die ik nu ben. Ik leerde hier echt voetballen. Maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging, tijd voor een nieuw hoofdstuk als voetballer.”

Ken je Racing goed?

“De club is gekend om zijn traditie en rijke geschiedenis. Het is een ambitieuze club en dat maakt dat ze heel sterk staan.”

Waarom heb je voor onze club gekozen?

“Het was tijd voor een nieuwe uitdaging, zoals ik al eerder zei. Racing kwam aankloppen op het juiste moment. De kenmerken van Racing leunen ook aan bij hoe ik ben als speler. Ik ben ambitieus en een doorzetter, zowel op als naast het voetbalveld. Wat ik ook zo tof vind aan Racing, is het grote supportersaantal. Dat motiveert elke voetballer.“

Is er iemand van de huidige spelers bij Racing die je reeds kent?

“Ja, Dean Doncos ken ik heel goed. Met hem speelde ik nog samen op Boom. Hij is een balvaste spits met veel kwaliteiten. Ik speel en combineer graag samen met hem. Yaron Coen is ook geen vreemde. Hem ken ik niet alleen van op het voetbalveld, we zaten ook samen op school.”

Wat zijn je verwachtingen bij Racing?

“Ik hoop samen met de club te kunnen groeien, een sterk team te vormen en zo veel mogelijk speelminuten binnen te halen.”


Ruimte voor externe advertenties: