“Match tegen ex-club niet verlopen zoals gehoopt”

Met nog een goede tien minuten op de klok liep Jens Morissens in de thuiswedstrijd tegen Oppuurs tegen zijn tweede gele kaart van de avond aan. Een duidelijk aangeslagen Jens stond ons nadien te woord.

“Ik speelde zeker niet mijn beste wedstrijd. Bovendien kreeg ik vanuit het vak van de Oppuurs-supporters heel wat verwijten naar mijn hoofd geslingerd. Dat raakte me toch wel omdat ik daar toch drie mooie jaren heb meegemaakt. Ik weet niet wat hen bezielde, ik kreeg heel wat te verduren.”

“Tijdens de heenwedstrijd was ik gekwetst en heb ik met de thuissupporters nog aangename gesprekken gevoerd. Ik snap het niet meteen.”

Was dit dit dan de aanleiding tot die twee gele kaarten?

“Er zat zeker een deel frustratie bij. Op een gegeven moment moest ik voor verzorging even langs de kant – net voor het uitvak – en wat er toen allemaal naar mijn hoofd werd geslingerd, echt onrespectvol!”

“Ik had naar deze confrontatie met mijn ex-club nochtans uitgekeken maar het liep jammer genoeg anders. Met mijn ex-ploegmaats was het – gelukkig maar – wel een tof weerzien.”

“Spijtig genoeg zal ik door mijn schorsing de topper van zaterdagavond op Lille wel missen.”

Ruimte voor externe advertenties: