fbpx

Maak kennis met “(H)ello, soep@home”, onze cateraar in het restaurant

Wie op Racing al eens een wedstrijddiner heeft meegemaakt, weet het: een etentje in ons restaurant is niet alleen gezellig, maar ook heel lekker.

Sinds enkele seizoenen werken we op Racing samen met cateraar “(H)ello, soep@home”.

John Kesler en Branka Wellens zijn de bezielers en drijvende krachten van (H)ello.

John genoot een koksopleiding en deed ervaring op in verschillende keukens. Branka studeerde af als kleuteronderwijzeres en heeft haar organisatietalent en creativiteit de voorbije jaren steeds verder ontwikkeld. Samen vormen John en Branka een culinair topteam.

Met (H)ello verzorgen John en Branka jouw verjaardagsfeest, babyborrel, vriendenonderonsje, kinderfeestje, trouwfeest, tête à tête of bedrijfslunch.

Belegde broodjes, pasta-schotels, salades, koude schotels, paella, een barbecue, een warm buffet, ja ook een dessertenbuffet: alles kan, en alles wordt met goesting en smaak bereid.

“We bekijken samen met onze klanten wat de gepaste culinaire formule is, waar ze het feest graag willen geven, of er extra tafels en stoelen, tenten of parasols moeten gehuurd worden, hoe ze de bediening willen, enzovoort”, zeggen John en Branka. “Ook voor de opkuis en de rompslomp na het feestje kunnen we zorgen.”

(H)ello levert daarnaast kant-en-klare maaltijden en soep aan huis of op het werk. Gemaakt (uiteraard) met dagverse producten. Wie in de regio Puurs-Breendonk, Londerzeel, Willebroek en Kapelle-op-den-Bos woont, kan elke weekdag een beroep doen op (H)ello.

Op Racing verzorgt (H)ello de diners voor de matchen van de eerste ploeg. De nadruk in de bereidingen voor het 3-gangenmenu ligt ook hier altijd op verse en seizoensgebonden producten.

Een etentje op Racing staat op die manier garant voor twee gezellige en vooral ook lekkere uurtjes.

Het is een ideaal moment om samen met familie of vrienden de voeten onder tafel te schuiven en te genieten van al het lekkers dat op je bord geserveerd wordt.

Meer info over (H)ello, soep@home:
bekijk de website van (H)ello, soep@home
check de Facebook-pagina van (H)ello, soep@home
neem rechtstreeks contact op met (H)ello, soep@home

Lees ook:
kom zaterdag eten op Racing, voor de match tegen Pepingen-Halle

Branka en John van (H)ello, soep@home:

Dit toffe toppers-team heet je tijdens de matchdiners welkom in het restaurant: