Kom vrijdag of zaterdag jouw Covid Safe Ticket printen op Racing!

Wie zaterdagavond (en ook de weken erna) een thuismatch van Racing wil komen bekijken, heeft een Covid Safe Ticket nodig.

Niet iedereen beschikt over een smartphone met de covidsafe-app of weet hoe hij/zij zo’n Covid Safe Ticket moet printen.

Om die fans te helpen, is er deze hulp: vrijdagnamiddag van 13u30 tot 15u30 en zaterdagmiddag van 12u tot 14u kunnen jullie op Racing in het secretariaat terecht.

Wie zich daar aanmeldt, zijn/haar identiteitskaart meeneemt + de pincode van zijn/haar identiteitskaart, kan een Covid Safe Ticket (CST) ter plaatse laten printen. Dat geprinte CST neemt je dan zaterdag mee naar de match.

Als je dit bericht leest en mensen kent die niet over een smartphone of geprint Covid Safe Ticket beschikken, bel hen dan even op en zeg hen dat ze vrijdagnamiddag of zaterdagmiddag in het secretariaat terechtkunnen.

Zo helpen we elkaar en staat er zaterdag niemand zonder Covid Safe Ticket voor de poorten van het stadion.

En nog een laatste tip (maar dat is te kort dag voor zaterdag 4 september): je kan jouw CST ook telefonisch (en gratis) aanvragen via het telefoonnummer 078/78 78 50. Dan moet je jouw rijksregisternummer opgeven en dan wordt het Covid-certificaat gratis opgestuurd met de post. Binnen de week zou het dan in jouw brievenbus moeten zitten.